SUPERDELUXE WONEN KENT GEEN LEEFTIJD

Superdeluxe wonen kent geen leeftijd

Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, met maximale regie over uw leven? En wilt u volop kunnen genieten van ontmoetingen met mensen die belangrijk voor u zijn: kinderen, kleinkinderen, vrienden en gelijkgestemden? Dan is Nijlânstate voor u de ideale, volgende stap.

U woont in een appartement zonder onderhoud aan woning of tuin. Het buitenleven beleeft u met het prachtige uitzicht over het van Harinxmakanaal en de vergezichten over de landerijen.  Nijlânstate is de perfecte plek om samen te genieten van het leven, met voorzieningen en (sociale) activiteiten zoals bridge, biljart en gymnastiek.

Gemak en veiligheid

Uw vrijheid en privacy staan centraal: alles mag, niets hoeft. Als u dat wilt kunt u een beroep doen op faciliteiten zoals een kapper, schoonheidsspecialiste, massagetherapeut en fysiotherapeut – met een vrij toegankelijke fitnessruimte.

In Nijlânstate woont u op een veilige plek in een zorgzame omgeving. U hoeft in principe nooit meer te verhuizen. U kunt namelijk te allen tijde in uw appartement blijven wonen, ongeacht de zorg die eventueel nodig is.

Het woongebouw ligt aan het Van Harinxmakanaal in de typische jarenzestigwijk Nijlân: ruim van opzet met veel openbaar groen. Vanuit uw appartement aan de zuidkant van Leeuwarden fietst u zo naar het historische centrum.

Zorg wanneer dat nodig is

Goed om te weten: Nijlânstate beschikt over een eigen zorgteam dat dag en nacht aanwezig is. Behalve zorg op indicatie bieden ze ook calamiteitenzorg. Heeft u nu nog geen zorg nodig, dan is dat een prettige zekerheid voor de toekomst.